fredag 22 april 2011

Påskägg

Med mina underbara ryska ägg vill jag önska er alla en solig och glädjefylld påsk!

torsdag 21 april 2011

Fikaproffs!

Det har varit dåligt med kafe´inlägg det sista. Men det betyder verkligen inte att jag har slutat fika! Jag Är fikaproffs!!! Även om jag är i Sundshult så tar jag små turer å besöker favorit kafeér.

tisdag 19 april 2011

Vår i Sundshult

Vilka underbara dagar här i Sundshult! Bryggan på svaj. Å herr Bäver har varit här. Vad är det, det här med våreldning?! Så himla kul!

söndag 17 april 2011

I Underjorden !

Jag kan inte låta bli att göra ett sista Moskva inlägg. Om metron,........ det är ett fantastiskt nät, där man för en mycket liten peng (ett par kronor) kan ta sig runt hela Moskva (många mil). Efter det att man har betalt och gått ned (lååååångt ned) så är det bara att åka korssan och tvärssan så mycket man vill. Mycket effektivt, snabbt och snyggt! Titta här......... Var skall vi åka!?!?

fredag 15 april 2011

Mer Moskva

Här vill jag ge er helt vanliga gatubilder ifrån Moskva, så här ser det ut. Tyvärr så är kvaliteten inte så bra, men jag fick inte bättre bilder än så här i rusk vädret. Detta är en favorit butik, här köper jag underbara ikoner. Här i detta hus bodde vi för två år sedan. Detta var min utsikt ifrån våra fönster. Det är en liten damm som just nu är frusen. Jag funderade länge om jag skulle ta med denna bild, men nu har jag gjort det....... detta är Lubyanka.