torsdag 1 september 2011

En lägesrapport ifrån ett så ödsligt Sundshult. Men åååååå vilken dag det har varit!!! Idag var sommaren tillbaka. Ni förstår ju att denna ljuvliga dag fick firas! Å vad gör jag här nu på Sundshult förutom att dricka champange!?!? Jo, jag fixar med ritningar, arkitekt och byggmästare för vårat husbygge. Vi skall nämligen bygga om/till och ut. Å det är inte lite att tänka på!!! Så jag är kvar i Sverige ett tag till.

4 kommentarer:

 1. Haloj!
  Ja, jag puttade upp lite av vår värme norrut...för här är det just nu "too hot to trot"!! Hos oss: +39....vilket är för mycket....fast jag önskar att jag hade hängt med norrut - vilka härliga sensommardagar ni är begåvade med! Och med blommor dessutom.
  Ta det vackert med combon skumpa-ritningar-byggnationer! Kan ju bli vadsomhelst då, fast helt säkert originellt - good luck!
  Hils-M

  SvaraRadera
 2. Såå mysigt:)Vilka fina bilder du tagit, vi ses på onsdag! kram A

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Underbara bilder! Som sag vilken dag det var...men ser ut att bli en underbar dag idag också..trots bara +9c och dimma..men ser solen komma fram..nu!
  Hoppas att vi ses snart!!
  Ser framemot att fika!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Härligt med vardagsskumpa. Helt i min smak! Man ska fira så ofta som möjligt. Ha en bra helg med fortsatta fina dagar./Christina

  SvaraRadera