söndag 27 februari 2011

Tillbaka i ett mycket vinterigt Riga

En riktigt kall vinterig söndag i Riga men solen sken å vi gav oss ut på en promenad i park och stad. Turen slutade på en Italiensk favorit restaurang, där efterrätten var denna underbara skapelsen..... en uppdatering av tiramisu. Såååååå god!!! Allt var föresten väldigt gott. En interiörbild ifrån restaurangen. När vi var i färd med att dra på oss alla varma kläder för dagens promenad i många minus grader och mycket snö så undrade mannen (lite skämtsamt!?!) varför jag inte klär mig som kvinnor i detta land gör!!! Så här är det man skall se ut på vinter promenad..... svarta vrål spetsiga mockastövlar med 10 centimetersklack, mycket tajta jeans/skinnbyxor eller ännu bättre, en liten kjol med ca 20 centimeters längd å på det så tar man en liten kort pälsjacka. Då är man klädd för -15!!! Här är då mina rejäla känger (no nonsens)!!

4 kommentarer:

 1. Skull nog ha valt dina stövlar om jag fått välja framför de andra:) De har en speciell stil kvinnor österifrån, törs man säga det utan att vara alltför fördomsfull??
  Har läst/tittat om/på din resa från Sydafrika. Vilka bilder!!! Måste ha varit en stor upplevelse att få se alla dessa djur, och vilken natur. Har hört att alla som varit där bara har en massa positivt att säga om landet (som resmål), och vi har funderat ibland på om det ska bli sydafrika......funderar just nu på vart vårens semester ska gå...
  (Bilderna från Riga var ju fantastiskt vackra de också, har missat den staden också)
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Haha, ja då stämmer det ju att det bara är jag som dricker vanligt hederligt, svart, kaffe nuförtiden.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag ska till Riga snart, kan du tipsa om några bra restauranger och cafeer. Ex. den som du har skrivit om här och den från det första inlägget in mars.

  MVH Helena

  SvaraRadera