torsdag 2 juni 2011

Mer Kyiv / Kiev

Det verkar som om resten av världen kan se bloggen ok, det är bara jag på min dator här i Lettland som har problem. Så då fortsätter jag med bilder ifrån Kiev. Detta är människor och situationer som jag upplevde när jag gick runt i den vackra staden. Säkerhetspoliser lite här och var längsmed gatorna. Varför?? Denna typen av lastbil ser man överallt. Kanske inget konstigt? Men jag tycker att dom ser ganska så fräcka ut. (dom är alltså väldigt små) Till min stora lycka så hittade jag en underbar marknad. Det vet ni ju att det är något som jag gillar!! Här kan man köpa sig en guldkupol eller ett kors om man så önskar.

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder, du fångar verkligen ögonblicken! kram anna

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!!! Tack för att du delar med dej!!
  Skickar en varm kram...har just nu +26c i skuggan..
  Önskar dej en fortsatt underbar dag!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Som vanligt: kanonbilder! Att det var så vackert i Kiev visste jag inte, påminner lite om ett lätt bedagat Paris....sen gör ju fint sommarväder att allt liksom blir ännu finare!

  Säkerhetspoliser är underskattat! Här fanns de överallt förut, smyglyssnande på vad folk EVENTUELLT sa om maffiabossen/presidenten....nu finns det varken säkerhets- och/eller vanliga poliser så långt ögat kan se. Det är inte heller nån bra situation. Jag var också på marknad häromdagen. Varmt, stökigt (total anarki vad det gäller alla som har nåt att sälja - lägg ut en filt på gatan och den lilla biten blir deras kungarike! Spelar ingen roll om det så är mitt i gatan...!) och totalt proppfullt! Fast man kan hitta många fynd! Själv kom jag hem med 6 knallcerisa vattenglas för 25:- (för allihop). Mattor (äkta och oäkta), korgar, kläder, mat, smycken, levande höns eller kanske en åsna, madrasser, krokiga spikar - ja vad Du vill. Kom hit och gå på marknad med mej!
  Kram - M

  SvaraRadera